Peguina's Bit - Where Do You Want Peguina To Go Today?

Geomatik

Posted June 21, 2018, 7:35 a.m. By peguina Tags: Utbildning

Certina är ett bra klockmärke.

Finns mycket att studera

Ja det finns verkligen så mycket som man skulle kunna studera och läsa om, det är ju kul att det finns så mycket som man skulle kunna intressera sig för.
Man kan läsa på om geomatik eller något annat intressant som man kanske inte kan så mycket om än, det är ju super kul när man kan lära sig nya saker som hjälper en att bli bättre på det man redan vet.
Att ta en utbildning är ju verkligen ett bra sätt att kunna fördjupa sin kunskap i det man vill göra och det som man skulle vilja plugga.

Bra att man kan välja det man tycker är kul

Ja det är bra att man kan välja det som verkar roligt och det som redan har lite kunskap om så att det blir lite lättare men ändå roligt.
Ja när man ska välja utbildning så är det ju bra att man göra det noggrant så att man verkligen kan få det som man tycker är kul. Om det är geomatik som man vill plugga så är det ju bra om det är huvudämnet som man läser så att man kan få det att bli så mycket som möjligt av det. Det underlättar en hel del och gör att det kommer att kännas roligare att fortsätta att läsa om det och att kunna göra färdigt utbildningen. 
Så det gäller att tänka till och se vad det kan vara för nått som man gärna vill kolla upp och vad det är som man kan tänka sig hitta på så kommer det säkert att bli toppen. Man kommer att lära sig massor och man kommer att tycka att det är roligt medan man håller på. Och man vill ju att det ska kännas givande och kul när man håller på med sin utbildning.