Peguina's Bit - Where Do You Want Peguina To Go Today?

Så gott!

Posted July 20, 2017, 2:09 p.m. By peguina Tags: Mat

Ja det finns så otroligt god mat som man skulle vilja äta mest hela tiden, något som jag tycker väldigt mycket om är att äta sushi i stockholm. Det är så mysigt och det är så gott tycker jag. Så det är något som jag helst äter om jag får välja lunch när jag är inne i stan.
Ja det är ju så olika det där och man tycker verklige nom olika saker och det är ju härligt att det är på det viset att vi inte har samma smak allihop.
Ja det är bra att kunna äta lite av varje då man ofta blir bjuden på mat och då vill man ju kunna äta av det som serveras.

Finns mycket bra mat

Ja det finns ju en hel del att välja på och det är ju kul att kunna variera och det säger dom ju att det är det bästa för kroppen. Man ska inte äta samma sak varje dag för det är inte så bra och det är ju skönt det för då blir det ju mer aromatiskt som man äter lite mer varierat och lite olika varje dag.
Ja om man frågar sin familj så är det ju där olika viljor och olika favoriter som vi har och det är ju kul att det är så.
Man vill ju äta lite olika så att man får njuta av olika smaker och det gör en gott. Så det är bara bra att äta lite av varje och att variera sin mat även om jag själv föredrar att äta mycket sushi så är det bra att inte äta det hela tiden utan att äta lite allt möjligt.
Ja det är underbart att det finns att välja på och dieter ju inte alla som har det så bra så vi får bra tacksamma att vi har det så bra.